Наші проекти

Асоціація психологів України разом з Українським інститутом консультативної психології та психотерапії здійснює безкоштовну психологічну допомогу в рамках низки соціальних проектів.

Навіть в непрості соціально-економічні реалії нашого часу, потреба в психологічній допомозі не зникає. Саме тому психологічна допомога спеціаліста може виявитися особливо актуальною. Ми готові безкоштовно надати кваліфіковану психологічну допомогу тим, хто не є соціально-захищеним, але гостро її потребує.

На даний час працює низка постійно-діючих соціальних проектів: психологічна допомога онкохворим та їх сім’ям, психологічний супровід дітей та їх батьків в умовах стаціонарного лікування, психологічні групи для людей похилого віку, а також, членами АПУ та викладачами і студентами УИКПП проводяться безкоштовні психологічні консультації учасникам подій на Майдані.

Постійно проявляються нові потреби в безкоштовній психологічній допомозі і ми розглядаємо можливості для їх задоволення. Якщо у вас є пропозиції по організації соціальних проектів, потрібних сучасному суспільству ми будемо раді їх обговорити та розвивати разом з вами!

Асоціація психологів України спільно з Українським інститутом консультативної психології та психотерапії проявили соціальну ініціативу та силами психологів-практиків цих організацій на постійній основі проводять консультації батьків і дітей в умовах стаціонарного лікування в лікарні "ОХМАТДЕТ" в Києві.

Даний проект є соціальним, тому всі консультації проводяться безкоштовно.