Новини та події

17 жовтня 2016 року відбулося перше організаційне засідання нового складу Громадської ради.

Зустріч з Олександром Фільцем

(1 Голосувати)

21 квітня відбулася зустріч з чудовою людиною, справжнім професіоналом, одним з перших українських психотерапевтів, професором Олекса́ндром Оре́стовичем Фільцем (*1955) — доктором медичних наук,  завіду­вачем кафедри психіатрії та психотерапії факультету післядипломної освіти ЛНМУ імені Данила Галицького, головним лікарем Львівської обласної психіат­ричної лікарні, членом Унівської групи. Олександр Орестович - Президент Української Спілки Психотерапевтів (УСП) (з 1993). Почесний президент Європейскої асоціації психотерапевтів (з 2001).

18 грудня 2015 року Асоціація психологів України взяла участь в засіданні круглого столу ініційованого Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення за участі ГО   «Телекритика» і Офісу Ради Європи в Україні на тему: «Діти на телебаченні: як висвітлювати та дотримуватися правил».

Потрібен психолог!

Дорогі колеги! Шукаємо психолога для Новоборівського дитячого будинку-інтернату, який знаходиться в Житомирській області, Володарсько-Волинського району, в селищі Ново-Борова.Там живуть дівчатка з другою групою інвалідності з діагнозом "Олігофренія". Директор стверджує, що є діти з легкими розладами і хороший психолог може їм дуже допомогти.

В АПУ пройшли вибори президента

4 липня 2015 року на чергових зборах відбулися вибори президента Асоціації психологів України. Наразі нашу Асоціацію очолив Олександр Вакуленко, кандидат психологічних наук, заступник декана з виховної роботи факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка.

Цього року члени Асоціації психологів України взяли участь у благодійному 10-му Нічному марафоні Київська Русь 2014.