Члени АПУ

Рекомендовані члени АПУ

• Психологічна практика з 2009 року. Індивідуальні та сімейні консультації. Особистісні проблеми, міжособистісні стосунки, сімейні проблеми, питання самооцінки, психосоматичні розлади, психологічна допомога онкологічним хворим та їх родичам.

Дитячий і сімейний психолог. Сертифікований консультант УІКПП, рекомендований фахівець Асоціації психологів України.

моб.067-442-86-44

skype: olga_stashuk74

• Практичний психолог, рекомендований фахівець Асоціації Психологів України

Види діяльності:

- індивідуальне консультування та психотерапія дорослих

- психодіагностика

- допомога та підтримка у важкі життєві періоди

- психологічне супроводження  та підтримка осіб із психічними захворюваннями у період ремісії

- консультування сімей психічно хворого

- скайп-консультації

Конфіденційність гарантована

Контакти:

моб. : + 380 67-507-63-42

+ 380 99 -239-34-53

skype: lunova4

• Іван Данилевський - психолог, інтерперсональний психотерапевт, навчаючий терапевт та супервізор Українського інституту консультативної психології та психотерапії, член Правління Асоціації психологів України

• Психоаналітик,  рекомендований член Асоціації психологів України, перинатальний психолог, тренер школи для батьків.

Напрямки моєї роботи:

- психоаналітична та інтерперсональна психотерапія, в групі та індивідуально.

Можливі консультації по скайпу та шатлова психотерапія (тижневий психотерапевтичний інтенсив для приїжджих з інших міст).

- консультації дітей і батьків з питань виховання та порозуміння у сім`ї,  страхів та впевненості у дитини, адаптації у дитячих колективах.

- курси підготовки до природніх пологів

- консультації з виховання та догляду за дитиною у контексті природнього батьківства.

Тел. 0633109636

Асоційовані члени АПУ

• Приветствую вас! Я психолог, член АПУ. Основной принцип моей работы - уважение к индивидуальности, опыту и способу жизни каждого клиента. Вижу свою задачу в том, чтобы помочь вам понять себя, обнаружить собственные ресурсы, ценности и точки опоры, делать более осознанные выборы в жизни.

Я предлагаю:
    - индивидуальные консультации в Киеве для взрослых и подростков;
    - бережное сопровождение в личностных кризисах и сложных жизненных ситуациях;
    - групповые занятия по творческому раскрепощению, профилактике эмоционального выгорания.

Профильное образование:
    - Украинский институт консультативной психологии и психотерапии (программы "Основы психологического консультирования", "Интерперсональная терапия");
    - программа "Арт-терапия" (интегративный курс Науменко Е.Н.).

Тел.: 0937059905

• Психолог. Консультації з різноманітних питань: сімейні стосунки, виховання дітей, професійне самовизначення, конфлікти, стресові ситуації, особистісний розвиток.

Член правління Асоціації Психологів України.

Тел.: 097 258 01 56; 063 715 27 72

• Альона Швайка - психолог, психотерапевт, тренер, член правління Асоціації психологів України.
    У практичній психології з 2010 року.
    Свій професійний шлях починала з нейрореабілітаційної клініки «Клініка здорових судин». Працювала, спочатку психологом, потім керівником реабілітаційного відділу, де отримала безцінний досвід у психоконсультуванні, психотерапії, проведенні тренінгів та веденні групової терапії, а також управлінні командою фахівців.
    На сьогоднішній день, працюю психотерапевтом в клініці «Wellness», яка спеціалізується на лікуванні атеросклерозу, де основним моїм направленням є психологічна допомога в нормалізації ваги.

Займаюся приватною практикою: веду психотерапевтичні сесії, консультації, тренінги; беру участь у різних благодійних проектах, де можу надати психотерапевтичну підтримку; являюсь членом Правління Асоціації психологів України.
    Люблю Психологію за те, що вона допомагає людям відкривати свої глибинні ресурси, знайомитися з абсолютно новими, такими незнайомими та різними, сторонами себе, розширювати  уявлення про власні можливості, ставати щасливішими й успішнішими.
    Зв’язатися зі мною ви можете за телефонами:

life: 093 691 35 95;

МТС: 099 384 79 99.

Skype: alenashvayka.

• Здравствуйте, рада нашему заочному знакомству! Пишите или звоните, с удовольствием отвечу на все ваши вопросы.

Я психолог, психотерапевт, член правления АПУ, эксперт многих телевизионных программ

на телеканалах: "1+1"," Украина", "Новый канал" и др.

Эксперт благотворительной программы " Народженні для обіймів" Huggies

Фрагменты моих видео-консультаций смотрите здесь https://www.youtube.com/channel/UC15wkzjROpv-MuvMcS2mccA

Работаю с детьми и взрослыми. Изучаю тему - отношений, начиная с отношений между взрослыми и детьми, супругами, коллегами, друзьями, в семье  и заканчивая отношениями к себе и с собой.

Когда невыносимы: сомнения, стыд, панические атаки, отсутствие радости в жизни, чрезмерная вина, тревога, неуверенность, страхи, депрессивные состояния время обратить внимание на свое состояние.

Провожу индивидуальные консультации, тренинги и вебинары.

Темы тренингов и вебинаров: Что делать и что говорить, когда ребенок не слушает?

"Мой ребенок и я. Инструкция по применению"

050-846-96-38

• Спортивный психолог; тренер корпоративных и веревочных программ; соавтор и тренер тренинга для женщин; психолог-консультант развития личности; Член ассоциации психологов Украины.

Имею два высших образования. Первое по специальности "Преподаватель биологии" (ДНУ им. О. Гончара, Днепропетровск); второе - "Практический психолог" (МАУП, Киев), а так же являюсь мастером спорта по художественной гимнастике. С 2010 года работаю в тренинговом центре Натальи Жеганской "Совершенство". Результаты наших клиентов не дают мне позволения сидеть на одном месте, побуждают двигаться к целям и влиять на мир вокруг себя.

Сайт: perfect.dp.ua

Skype: alka_gadalka

•  Член Ассоциации Психологов Украины. Практический психолог, детский и семейный психолог.

- индивидуальное консультирование и психотерапия

- детско-родительское консультирование

- психологическая диагностика, готовность детей к школе

- консультирование и психотерапия подростков

-тренер авторских тренингов и семинаров

• Я психолог, педагог, тренер "Школи для батьків" , сертифікований спеціаліст з системної інтегративної сімейної психології, член Правління Ассоціації психологів України.

Надання психологічної допомоги це проведення консультації або серії консультацій, тривалість кожної з яких 60 хв.

За цей час  іноді можна лише «увійти в курс справи», а іноді допомогти вирішити клієнтський запит. Питання  полягає в готовності клієнта, в рівні його розуміння проблеми і бажанні вирішувати її.

Я пропоную такі види психологічної допомоги:

-  Психологічна допомога у вирішенні проблем особистісного характеру (бажання особистісного розвитку, проблеми прийняття себе і самокритики, розвиток позитивних якостей)

- Психологічна допомога у вирішенні сімейних проблем (сімейні конфлікти, «батьки-діти», подружні стосунки, на межі розлучення, переживання з приводу зрад тощо)

- Психологічна допомога і підтримка при апатії, депресії, стресових станах.

- Кризове консультування (втрата близьких, переживання небезпечного екстремального досвіду, досвід жертви насильства)

- Консультування  дітей і підлітків.

Усвідомлення наявності проблеми - це перший крок до її вирішення.

Конфіденційність та етичне ставлення до клієнта гарантую.

Зв"язатися зі мною можна за тел.:

+044 221 09 23

• В червні 2016 року я закінчив Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Психологія», здобув кваліфікацію«психолог».Після закінчення Полтавського національного педагогічного університету

імені В.Г.Короленка в мене є велике бажання втілити у життя здобуті за час навчання знання. Я хотів би мати спілкування з колегами для обміну досвідом, приймати участь в науковому житті. Я

потребую підвищення професійної компетенції в області консультативної психології та

психотерапії.Готовий приймати участь у підтримці та розвитку соціальних проектів. Маю досвід

у сфері юридичної психології, яким готовий ділитися.

• Рада приветствовать Вас!

Я психолог, психотерапевт, член АПУ.

Веду частную практику в городе Киеве, основные направления - индивидуальные консультации по вопросам взаимоотношений с окружающими, проживания потерь или разводов, проблем с партнером, самопознания и развития личности, проблем с самооценкой. Особо интересуюсь проблематикой зависимостей и созависимых отношений.

Связаться со можно позвонив по телефону (098) 627-60-76 или написав письмо Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Буду рада оказать Вам помощь и поддержку в сложных ситуациях или периодах!

• Я психолог і психотерапевт, проводжу індивідуальну і сімейну психотерапію.

Я вважаю, що психологія потрібна кожному, тому що може допомогти знайти себе, зрозуміти себе та інших і налагодити стосунки з іншими людьми. Часто люди вважають, що психолог - це крайність. Я вважаю, що для сучасної людини, яка не соромиться приймати допомогу, психолог - це частина життя.

За освітою я психолог.

Додаткова освіта:

- програма підвищення кваліфікації Українського інституту консультативної психології і психотерапії (3 роки)

- курси по психіатричній пропедевтиці (загальна пропедевтика і залежності)

- сертифікаційна програма "Практична психологія" в НаУКМА

- курси по "Транзактному аналізу"

- курси по "Гештальт-терапії"

Тел.: +38 063 179 22 28, +38 098 251 03 56

• Вітаю!

Я - психолог, психотерапевт, автор та ведуча тренінгів, художник, член Асоціації психологів України.

Проводжу індивідуальну та сімейну терапию і консультування в складні періоди Вашого життя.

Вважаю, що психотерапія допомагає пізнати себе, розкрити різні грані своєї особистості, налагодити стосунки з оточуючими людьми, знаходити життєві ресурси. Все це додає барв і наповненності нашому життю та дає змогу прожити його якісно.

Ви можете зателефонувати або написати мені.

Мої контакти для зв'язку:

Тлф.:   0667908520, 0935887822

Мої профілі є в Фейсбуці, В Контакті.

• Ірина Петрова - практичний  дитячий психолог, сертифікований спеціаліст з інтегративної дитячої та сімейної психології, член Правління Ассоціації психологів України.

• Кандидат психологічних наук, доцент

Національний університет "Острозька академія"

Курси: "Психологія праці", "Психологія управління", "Управління науковими проектами", "Психологія волонтерства"

Наукові зацікавлення: самореалізація студентів; психологія волонтерства; міжнародний волонтерських рух; психологічне, емоційне і соціальне благополуччя студентів

Автор понад 30 наукових статей у фахових виданнях, у тому числі у таких, що індексуються у наукометричній базі SCOPUS. Учасник понад 25 наукових конференцій в Україні, Польщі, Німеччині, Великобританій, Італії, Естонії, США, Канаді, ПАР

• Тренер развития личности (с 2003 года); Тренер корпоративных и веревочных программ; Автор и ведущая тренинга для женщин; Создатель тренингового центра Натальи Жеганской "Совершенство"; Член Ассоциации психологов Украины; ведущий психолог телепроекта; Лауреат Всеукраинского рейтинга профессиональных достижений, проведенного Ассамблеей деловых кругов Украины; награждена орденом «Лидер Украины».

Каждый человек по своей природе уникален, но не каждый в это верит и знает. Отсюда и возникают все преграды на жизненном пути. Моя задача, с помощью психологии, помочь раскрыть в каждом человеке его внутренний ресурс и научить всегда им пользоваться. Добро пожаловать к себе настоящему!

Сайт: perfect.dp.ua

Skype: natalizhe