Члени АПУ

Рекомендовані члени АПУ

• Здравствуйте, рада нашему заочному знакомству! Пишите или звоните, с удовольствием отвечу на все ваши вопросы.

Я психолог, психотерапевт, член правления АПУ, эксперт многих телевизионных программ

на телеканалах: "1+1"," Украина", "Новый канал" и др.

Эксперт благотворительной программы " Народженні для обіймів" Huggies

Фрагменты моих видео-консультаций смотрите здесь https://www.youtube.com/channel/UC15wkzjROpv-MuvMcS2mccA

Работаю с детьми и взрослыми. Изучаю тему - отношений, начиная с отношений между взрослыми и детьми, супругами, коллегами, друзьями, в семье  и заканчивая отношениями к себе и с собой.

Когда невыносимы: сомнения, стыд, панические атаки, отсутствие радости в жизни, чрезмерная вина, тревога, неуверенность, страхи, депрессивные состояния время обратить внимание на свое состояние.

Провожу индивидуальные консультации, тренинги и вебинары.

Темы тренингов и вебинаров: Что делать и что говорить, когда ребенок не слушает?

"Мой ребенок и я. Инструкция по применению"

050-846-96-38

• Психолог. Консультації з різноманітних питань: сімейні стосунки, виховання дітей, професійне самовизначення, конфлікти, стресові ситуації, особистісний розвиток.

Член правління Асоціації Психологів України.

Тел.: 097 258 01 56; 063 715 27 72

• Психоаналітик,  рекомендований член Асоціації психологів України, перинатальний психолог, тренер школи для батьків.

Напрямки моєї роботи:

- психоаналітична та інтерперсональна психотерапія, в групі та індивідуально.

Можливі консультації по скайпу та шатлова психотерапія (тижневий психотерапевтичний інтенсив для приїжджих з інших міст).

- консультації дітей і батьків з питань виховання та порозуміння у сім`ї,  страхів та впевненості у дитини, адаптації у дитячих колективах.

- курси підготовки до природніх пологів

- консультації з виховання та догляду за дитиною у контексті природнього батьківства.

Тел. 0633109636

• Психологічна практика з 2009 року. Індивідуальні та сімейні консультації. Особистісні проблеми, міжособистісні стосунки, сімейні проблеми, питання самооцінки, психосоматичні розлади, психологічна допомога онкологічним хворим та їх родичам.

Дитячий і сімейний психолог. Сертифікований консультант УІКПП, рекомендований фахівець Асоціації психологів України.

моб.067-442-86-44

skype: olga_stashuk74

• Я психолог, педагог, тренер "Школи для батьків" , сертифікований спеціаліст з системної інтегративної сімейної психології, член Правління Ассоціації психологів України.

Надання психологічної допомоги це проведення консультації або серії консультацій, тривалість кожної з яких 60 хв.

За цей час  іноді можна лише «увійти в курс справи», а іноді допомогти вирішити клієнтський запит. Питання  полягає в готовності клієнта, в рівні його розуміння проблеми і бажанні вирішувати її.

Я пропоную такі види психологічної допомоги:

-  Психологічна допомога у вирішенні проблем особистісного характеру (бажання особистісного розвитку, проблеми прийняття себе і самокритики, розвиток позитивних якостей)

- Психологічна допомога у вирішенні сімейних проблем (сімейні конфлікти, «батьки-діти», подружні стосунки, на межі розлучення, переживання з приводу зрад тощо)

- Психологічна допомога і підтримка при апатії, депресії, стресових станах.

- Кризове консультування (втрата близьких, переживання небезпечного екстремального досвіду, досвід жертви насильства)

- Консультування  дітей і підлітків.

Усвідомлення наявності проблеми - це перший крок до її вирішення.

Конфіденційність та етичне ставлення до клієнта гарантую.

Зв"язатися зі мною можна за тел.:

+044 221 09 23

• Рада вітати Вас на сайті Асоціації психологів України. Впевнена, що тут ви знайде спеціаліста, з котрим розділите радощі і труднощі самопізнання.

Я проводжу індивідуальні консультації для дорослих з 2014 року. Надаю перевагу особистим зустрічам, та, якщо людина з іншого міста чи іншої країни, працюю по скайпу. Маю досвід організаційного консультування та консультування власників бізнесу.

Освіта: психолог-консультант в інтерперсональному підході за програмою «Психотерапевтичне консультування», завершила курси «Транзакційний аналіз у консультуванні» та «Операціоналізована психодинамічна діагностика».

На першій зустрічі ми знайомимося: ви вирішуєте, чи хочете працювати зі мною, як зі спеціалістом на запропонованих умовах;  я слухаю та аналізую ваш запит, щоб зрозуміти чи буду я ефективною у його вирішенні чи краще спрямувати вас до іншого спеціаліста.

Запити, з якими працюю найчастіше:
    - Хочу зберегти/налагодити/створити стосунки;
    - Як обходитися зі своїми емоціями, щоб вони були корисним каналом інформації, а не перешкодою в стосунках та самопочутті?
    - Чому в мене не виходить….? (впишіть своє)
    - Чому я не роблю…, хоча цього дуже хочу?
    - Супровід у проживанні горя та наслідків психотравмуючих подій;
    - Де взяти життєву енергію?
    - Як виявити і змінити життєві стратегії, які перестали працювати або вже відверто заважають рухатися далі?
    - Психоемоційне відокремлення від батьківської сім’ї;
    - Та інші.

Зустріч з собою справжнім потребує мужності, тому на роботу з психотерапевтом наважаються або дуже сміливі або ті, хто вже не може жити так.

Призначити зустріч можна по телефону/Viber 050 462 3 462.

• Провожу индивидуальные консультации. Причиной обращения может быть как что-то конкретное - фобии, панические атаки, психосоматические симптомы, стрессовые ситуации, проблемы в отношениях с собой и с другими; так и общее ощущение, что что-то не в порядке, "вроде всё хорошо, но что-то не так", желание разобраться в себе, улучшить качество своей жизни.

Образование: Институт консультирования и психотерапии АПУ. Завершила курсы подготовки "Психотерапевтическое консультирование", "Транзактный анализ".

Тел., вайбер (096) 711-70-68.
  • Іван Данилевський - психолог, інтерперсональний психотерапевт, навчаючий терапевт та супервізор Українського інституту консультативної психології та психотерапії, член Правління Асоціації психологів України

• Практичний психолог, рекомендований фахівець Асоціації Психологів України

Види діяльності:

- індивідуальне консультування та психотерапія дорослих

- психодіагностика

- допомога та підтримка у важкі життєві періоди

- психологічне супроводження  та підтримка осіб із психічними захворюваннями у період ремісії

- консультування сімей психічно хворого

- скайп-консультації

Конфіденційність гарантована

Контакти:

моб. : + 380 67-507-63-42

+ 380 99 -239-34-53

skype: lunova4

• Вітаю!

Я - психолог, психотерапевт, автор та ведуча тренінгів, художник, член Асоціації психологів України.

Проводжу індивідуальну та сімейну терапию і консультування в складні періоди Вашого життя.

Вважаю, що психотерапія допомагає пізнати себе, розкрити різні грані своєї особистості, налагодити стосунки з оточуючими людьми, знаходити життєві ресурси. Все це додає барв і наповненності нашому життю та дає змогу прожити його якісно.

Ви можете зателефонувати або написати мені.

Мої контакти для зв'язку:

Тлф.:   0667908520, 0935887822

Мої профілі є в Фейсбуці, В Контакті.

Асоційовані члени АПУ

• Навчання в Інституті консультування і психотерапії Асоціації психологів України за курсом «Психотерапевтичне консультування», та у магістратурі ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» за спеціальністю «Психологія». Розвиток у психоаналітичному напрямі.

Досліджую та вивчаю такі питання:
    - Пізнання та розуміння своєї особистості, відновлення внутрішнього балансу, пошук можливостей для розвитку;
    - Діагностування внутрішньоособистісних конфліктів, дослідження проблем у міжособистісних відносинах (поліпшення комунікації між людьми);
    - Допомога, підтримка, адаптація у складні періоди життя та набуття сенсу життя;
    - Зцілення від негативних наслідків перенесеної травми (також травми дитинства).

Телефон: +38 050 64 46 275

• У житті бувають ситуації, в яких ми відчуваємо глухий кут. Іноді це складність прийняття рішення, іноді травмуючі відносини. Часом ми навіть не здогадуємося, що рішення знаходяться всередині нас, просто вони закриті нашими упередженнями.

Моя робота полягає в тому, щоб допомогти вам розкрити себе й відпустити приховані ресурси. Мені сподобалася метафора Ірвіна Ялома про роботу психотерапевта. Він сказав, що терапевт та клієнь ніби попутники, які проходять одну дорогу разом пліч-о-пліч.

Освіта:
    Психолог (Університет ім.Т.Г.Шевченка)
    Річний спец курс транзактного аналізу

Основні цілі психологічного консультування:
    -Полегшення змін у поведінці;
    -Удосконалення здібностей клієнта встановлювати і підтримувати взаємини;
    -Збільшення продуктивності клієнта і його здатності до подолання труднощів;
    -Допомога в процесі прийняття рішень;
    -Сприяння розкриттю і розвитку потенційних можливостей клієнта.

• Здравствуйте)

Мой выбор посвятить себя психологии - это длительный и осознанный путь. Начала я с осознания себя и моей жизни.

Сегодня я приглашаю вас окунуться в многогранный мир самопознания, через совместную психотерапевтическую работу.

Вы можете связаться со мной по телефону:

067-561-15-24

• Альона Швайка - психолог, психотерапевт, тренер, член правління Асоціації психологів України.
    У практичній психології з 2010 року.
    Свій професійний шлях починала з нейрореабілітаційної клініки «Клініка здорових судин». Працювала, спочатку психологом, потім керівником реабілітаційного відділу, де отримала безцінний досвід у психоконсультуванні, психотерапії, проведенні тренінгів та веденні групової терапії, а також управлінні командою фахівців.
    На сьогоднішній день, працюю психотерапевтом в клініці «Wellness», яка спеціалізується на лікуванні атеросклерозу, де основним моїм направленням є психологічна допомога в нормалізації ваги.

Займаюся приватною практикою: веду психотерапевтичні сесії, консультації, тренінги; беру участь у різних благодійних проектах, де можу надати психотерапевтичну підтримку; являюсь членом Правління Асоціації психологів України.
    Люблю Психологію за те, що вона допомагає людям відкривати свої глибинні ресурси, знайомитися з абсолютно новими, такими незнайомими та різними, сторонами себе, розширювати  уявлення про власні можливості, ставати щасливішими й успішнішими.
    Зв’язатися зі мною ви можете за телефонами:

life: 093 691 35 95;

МТС: 099 384 79 99.

Skype: alenashvayka.

• Практикующий психолог, психотерапевт. Член Ассоциации Психологов Украины. Частная практика в Киеве, личный кабинет.

Для каждого человека важно, чтобы его услышали и поняли, поняли его проблемы и чувства. Если Вы сейчас переживаете непростой период в своей жизни и решили обратиться за помощью, буду рада помочь.

Основные направления в моей работе: проживание потерь, разводов, измен, насилие в семье (экономическое, психологическое, физическое); работа с теми, кто прошел войну, переживание шоковых ситуаций, построение новых отношений; помощь при депрессии, стрессах, панических атаках, отсутствии радости, страхах, тревогах; взаимоотношения в семье - построение отношений; самосознание и развитие личности.

Задать вопрос или договориться о встрече можно любым удобным для Вас способом: позвонить, отправить СМС, написать в Viber - по номеру +38067 4433978; или написать -  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Facebook - @PsikhoterapevtIrinaMuzychuk.

• Ірина Петрова - практичний  дитячий психолог, сертифікований спеціаліст з інтегративної дитячої та сімейної психології, член Правління Ассоціації психологів України.

• С 2013 года провожу психологическое консультирование. Работала школьным психологом с детками от 5 до 17 лет.

С 2014 - работаю в ключе арт-терапии.

С 2015 - практикую гештальт-терапию и преподаю в ДонНУ имени Васыля Стуса курсы общей и социальной психологии, психологии труда и инженерной психологии, ассистирую в преподавании курсов психотерапии и психокоррекции, психофизиологии, невербальных коммуникаций, анатомии и физиологии ЦНС, психосоматики и психогенетики.

Занимаюсь исследованием мотивации материнского поведения.

Веду частную практику. Форма работы групповая, индивидуальная или удаленная (Zoom, Skype).

Помогаю:

- В работе с детками школьного возраста и их родителями специализируюсь на проблемах общения с родителями и сверстниками, адаптации в школе, проблемах поведения (неуспеваемость, неряшливость, непослушание, агрессия, уход из дома, зависимости, воровство, хулиганство).

- Диагностирую статус готовности к первому классу у дошкольников.

- Консультирую взрослых, которые находятся в состоянии стресса, горя от потери близкого человека, отчаяния, изоляции, невозможности принять решение, потери смысла жизни, мотивации, страдают от чувства вины, суицидальных мыслей.

- Работаю с психологической травмой, которая возникла из-за критического события, резкого изменения жизни, под влиянием негативных жизненных условий у взрослых и детей с 8 лет.

• Кандидат психологічних наук, доцент

Національний університет "Острозька академія"

Курси: "Психологія праці", "Психологія управління", "Управління науковими проектами", "Психологія волонтерства"

Наукові зацікавлення: самореалізація студентів; психологія волонтерства; міжнародний волонтерських рух; психологічне, емоційне і соціальне благополуччя студентів

Автор понад 30 наукових статей у фахових виданнях, у тому числі у таких, що індексуються у наукометричній базі SCOPUS. Учасник понад 25 наукових конференцій в Україні, Польщі, Німеччині, Великобританій, Італії, Естонії, США, Канаді, ПАР

• Я психолог і психотерапевт, проводжу індивідуальну і сімейну психотерапію.

Я вважаю, що психологія потрібна кожному, тому що може допомогти знайти себе, зрозуміти себе та інших і налагодити стосунки з іншими людьми. Часто люди вважають, що психолог - це крайність. Я вважаю, що для сучасної людини, яка не соромиться приймати допомогу, психолог - це частина життя.

За освітою я психолог.

Додаткова освіта:

- програма підвищення кваліфікації Українського інституту консультативної психології і психотерапії (3 роки)

- курси по психіатричній пропедевтиці (загальна пропедевтика і залежності)

- сертифікаційна програма "Практична психологія" в НаУКМА

- курси по "Транзактному аналізу"

- курси по "Гештальт-терапії"

Тел.: +38 063 179 22 28, +38 098 251 03 56

• Вітаю!
    Якщо ви відчуваєте, що по-старому жити вже не можете;
    якщо шукаєте безпечний простір, де можна насмілитися бути справжніми, такими, як є, де вас підтримають і зрозуміють;
    якщо готові вирушити у найважливішу в житті подорож - до самих себе, буду рада стати вашою попутницею на цьому шляху.

Я - практикуючий психолог, член Асоціації психологів України. Індивідуально консультую дорослих у Києві та через Skype. Маю досвід проведення групових арт-реабілітаційних занять із ветеранами АТО та вимушено переміщеними особами.

Моя освіта: Інститут консультування і психотерапії АПУ (навчальний проект із психологічного консультування в інтерперсональному підході), семінари та спецкурси з арт-терапії, екзистенційної, гештальт-терапії, пропедевтики психіатрії.

Запити, з якими працюю найчастіше:
    - розібратися в собі - глибше зрозуміти власні почуття, бажання й потреби;
    - навчитися бути в близьких стосунках - із партнером, батьками, дітьми, зберігаючи при цьому особисту свободу, обстоюючи власні інтереси й межі;
    - пережити втрату (близької людини, стосунків, того, що надавало життю сенс), насильство, інші психотравмуючі події, відновити контроль над власним життям та довіру до світу;
    - пережити особистісну/вікову кризу, віднайти власний шлях, опору на себе
    - та інші.

Зв'язатися зі мною ви можете телефоном/Вайбером +380937059905 або електронною поштою

• В червні 2009 року я закінчив Донецький юридичний інститут Луганського державного університету внутрішніх справ і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста. 5 серпня 2011 року я успішно склав вступний іспит на психолого – педагогічний факультет Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, на другу вищу освіту (заочна форма навчання).  В зв’язку з необхідністю від’їзду, на навчання до м. Києва, я був вимушений взяти академвідпустку в ПНПУ.

В червні 2016 року я закінчив Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Психологія», здобув кваліфікацію «психолог».

Після закінчення Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка в мене є бажання втілити у життя здобуті за час навчання знання. Я хотів би мати спілкування з колегами для обміну досвідом, приймати участь в науковому житті. Я потребую підвищення професійної компетенції в області консультативної психології та психотерапії. Готовий приймати участь у підтримці та розвитку соціальних проектів. Маю досвід у сфері юридичної психології, яким готовий ділитися.

м.т. +38 097 555 77 31